Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

24. – 28. apríl 2017

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3

Hovädzia polievka s pečeňovými haluškami

 

100/50/190/120 g

1, 3

Bravčový španielsky vtáčik, ryža, šalát

B

100/50/190/60 g

1, 7

Zapekané morčacie prsia so syrom, šunkou a šamp., ryža, zel.

U

400 g

1, 3, 7

Špagety s kuracím mäsom a smotanovou omáčkou

M

300/100 g/1 ks/100 g

1, 3, 7

Šošovicový prívarok, špekačka, volské oko, chlieb

5

250/250/50 g

7

Varená brokolica so syrom a šunkou, zemiaky, zelenina

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (len na orazený lístok)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Slovenská polievka – šajtlava, chlieb

 

130/250/120 g

1, 3, 7

Vyprážaný kyjevský kurací rezeň, zemiaky, šalát

E

75/125/225 g

1, 3, 7

Goralská hovädzia pochúťka, maslové halušky

U

75/50/320/100 g

1, 7

Marinované morčacie medailóniky, hráškové pyré, angl. zel.

T

300/200/60 g

1, 3, 7

Plnená cuketa s kuracím mäsom, zemiaky, zelenina

3

5 ks

1, 3, 7

Šišky s džemom a šľahačkou, ovocie (objednávať deň vopred)

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (len na orazený lístok)

O

 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 3

Karfiolová polievka s hráškom, chlieb

 

75/50/100/100/60 g

1

Cigánske bravčové karé, zemiaky, ryža, zelenina

W

75/300 g

1

Pečená krkovička na kapustových strapačkách

F

100/50/190/120 g

1, 7

Kuracie prsia so syrom, šunkou a broskyňou, ryža, šalát

D

400/120 g

1, 7

Tarhoňové rizoto s kuracím mäsom a zeleninou, šalát

8

120/50/200 g

1, 3, 7

Vyprážaný camembert s brusnicovou omáčkou, zemiaky

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (len na orazený lístok)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Hrachová polievka s údeným mäsom, chlieb

 

75/50/100/100/60 g

1, 7, 10

Bravčové medailóniky s horčicovou omáčkou, zemiaky, zel.

A

100/50/190/60 g

1, 7

Labužnícke plnené kuracie prsia,  ryža, zelenina

C

400/120 g

3

Francúzske zemiaky, šalát

H

240/190/60 g

6

Tofu s kuracím mäsom na čínsky spôsob, bulgur, zelenina

6

400 g

3, 7

Ryžový nákyp s ovocím, ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (len na orazený lístok)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Fazuľová polievka s párkom, chlieb

 

75/200/190 g

1, 3, 7,10

Bravčové stehno hamburské, knedľa

S

100/50/190/60 g

1, 7

Morčacie prsia s mozzarellou a suš. paradajkou, ryža, zelenina

V

75/100/190/60 g

5

Kuracie soté Kung pao, ryža, zelenina

R

120/250/60 g

1, 4, 7

Zapekané rybie filé so zeleninou a syrom, zemiaky, zelenina

2

350 g

1, 3, 4, 7

Vyprážané rybie filé na zeleninovom šaláte, toast. chlieb

1

360 g

1, 3, 6, 8

Parené buchty s grankom (orechami), ovocie

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.           www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:          Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:      0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.