Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

 17. – 21. júl 2017

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Hŕstková polievka, chlieb

 

75/125/190/50 g

1

Detvianska nátura, ryža, uhorka

A

100/50/190/60 g

1, 7

Pl. morčacie prsia s mozzarellou, šunkou a or. slan., ryža, zel.

D

166/150/225 g

1, 3, 7

Kuracie stehno na paprike, maslové halušky

C

400 g

1, 3, 7

Cestoviny s hríbovou omáčkou a parmezánom

8

350 g

1, 7

Grilovaný camembert na zel. šaláte, pečivo

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Gulášová polievka, chlieb

 

75/50/100/100/100 g

1, 7

Marinovaný bravčový plátok, zemiaky, ryža, anglická zelenina

E

95/50/100/100/60 g

1, 7

Kurací závitok so slaninou a suš. slivkami, zemiaky, ryža, zel.

U

360/60 g

1, 3, 7

Plnené palacinky s kur. mäsom, špenátom a syrom, zelenina

R

160/250/50 g

1, 3, 7

Vyprážané šampiňóny, zemiaky, tatárska omáčka

4

200/190/60 g

1, 6

Tofu na spôsob tresčej pečene, ryža, zelenina

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 3, 7

Hrášková krémová polievka, chlieb

 

130/320/120 g

1, 3, 7

Vyprážaný kur. rezeň v syrovom cestíčku, zemiaková kaša, komp.

B

75/50/190/60 g

1

Bravčové medailóniky s brusnicovou omáčkou, ryža, zelenina

T

100/50/190/60 g

1, 7

Morčacie prsia so syrom, šunkou a špargľou, ryža, zelenina

V

250/250/50 g

1, 3, 7

Zeleninové karbonátky, zemiaky, cesnakový díp

2

350 g

1, 7

Paradajkový šalát s mozzarellou, bazalkou a olivami, pečivo

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

 Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3

Slepačia polievka

 

100/50/190/60

1, 3

Bravčový španielsky vtáčik, ryža, šalát

F

75/100/200/60 g

1

Morčacie prsia so slaninou a barbecue omáčkou, zemiaky, zel.

G

75/50/190/60 g

1, 7

Kuracie medailóniky s parmezánom, zeleninový bulgur, zelenina

M

120/250/200 g

1, 3

Domáca fašírka, paradajková kapusta, zemiaky

  3

 

300/250/60 g

1, 3, 7

Zapekaná brokolica so syrom, zemiaky, zelenina

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Fazuľová polievka s párkom, chlieb

 

75/150/190 g

1, 3, 7

Goralský guláš, knedľa

S

100/50/190/120 g

1, 7

Zapekané kuracie prsia so syr., šunkou a broskyňou, ryža, šalát

E

120/250/60 g

1, 4, 7

Rybie filé s bylinkovou krustou, zemiaky, zelenina

W

400/60 g

7

Rizoto s kuracím mäsom, šampiňónmi a špenátom, zelenina

6

360 g

1, 3, 7

Parené buchty s grankom (orechami), ovocie

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:         0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.