Marta Dúbravová – GASTRONOMICKÉ SLUŽBY,

APETITO – jedáleň, Banská Bystrica, Zvolenská cesta č. 25

 

J E D Á L N Y   L Í S T O K

20. – 24. november 2017

 

 

Alergén

 

 

Pondelok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Kelová polievka s fazuľou a klobásou, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 3

Bravčový španielsky vtáčik, ryža, šalát

B

75/50/200/60 g

1, 3

Prírodné morčacie prsia so šunkou, zemiaky, volské oko, zel.

U

75/125/190/50 g

1

Detvianska nátura z kuracieho mäsa, ryža, uhorka

M

400 g

1, 3, 7

Palacinky s čučoriedkovým džemom a čokoládou, ovocie

3

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

0

 

 

 

 

Utorok: 

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 7

Paradajková polievka so syrom

 

130/250/120 g             

1, 3, 7

Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát

E

100/50/190/120 g

1, 7

Morčací steak so šunkou a hruškami, ryža, šalát

U

75/125/190/60 g

1, 5

Kuracie soté Kung pao, ryža, zelenina

T

300/250/60 g

1, 3, 7

Zapekaná brokolica so syrom, zemiaky, zelenina

4

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Streda: 

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1

Sedliacka polievka, chlieb

 

100/50/190/120 g

1, 7

Bravčové karé s kur. pečeňou a syrom, ryža, šalát

W

100/50/190/60 g

1, 7

Plnené kuracie prsia so syrom, šunkou a or. slaninou, ryža, zel.

D

400 g

1

Mexický fazuľový guláš s údeným mäsom, chlieb

F

350/60 g

1, 6

Švajčiarsky šalát s tofu, cereálne pečivo, zelenina

8

4 ks

1, 3, 7

Moravské koláče (2 ks mak + 2 ks tvaroh), ov. (obj. deň vopred)

1

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Štvrtok:

Obsahuje

 

 

0,35 l

1, 3

Karfiolová polievka s hráškom

 

75/100/200/60 g

1, 7

Bravčové medailóniky s brusnicovou omáčkou, zemiaky, zel.

S

166/100/250 g

1

Gazdovské kur. stehno (na kyslej kapuste a slanine), zemiaky

V

400/120 g

1, 7

Tarhoňové rizoto s kuracím mäsom a zeleninou, šalát

R

400 g

3, 7

Ryžový nákyp s ovocím, ovocie

2

2 ks

1, 3, 7

Plnená šunkovo-syrová bageta so zel. (obj. deň vopred)

O

 

 

 

 

Piatok:

Obsahuje

 

 

0,35 l/50 g

1, 7

Hŕstková polievka, chlieb

 

75/150/190 g

1, 3, 7

Goralský guláš, knedľa

A

100/50/190/60 g

1, 7

Morčacie prsia so syrom, šunkou a byl. maslom, ryža, zelenina

C

120/250/60 g

1, 4, 7

Zapekané rybie filé so syrom a šampiňónmi, zemiaky, zelenina

H

380 g

1, 7

Cestoviny s bazalkovým pestom, suš. paradajkou a parmezánom

6

360 g

1, 3, 7, 8

Parené buchty s grankom, ovocie

1

Alergény v potravinách: 1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce, 3. Vajcia, 4. Ryby, 5. Arašidy, 6. Sójové zrná, 7. Mlieko, 8. Orechy, 9. Zeler, 10. Horčica, 11. Sézamové semená, 12. Oxid siričitý 13. Vlčí bôb, 14. Mäkkýše

Zmena jedálneho lístka vyhradená.              www.jedalenapetito.sk

Vedúca jedálne:           Marta Dúbravová

Telefonické objednávanie obedov:        0908 515 168, 0911 931 638 – dohlasovanie v aktuálny deň do 8.30 h.